reede, 17. juuli 2015

Täna siis on see päev! :)
Palju õnne Tiiu Silla 57.-ks sünniaastapäevaks!

Nii mõnedki meist tähistavad seda täna Tartus, Emajõe ääres.
Nagu juba varemgi kirjutatud, kell 16 toimub AHHAA eestvedamisel pidulik sündmus, mille käigus kuulutatakse avatuks pink Tiiu Silla auks.
Täpsemalt saad lugeda siit :
http://www.tartu.ee/index.php?page_id=36&lang_id=1&menu_id=6&lotus_url=/teated.nsf/web/viited/0A3E999A5EB919C5C2257E840030B429?OpenDocument

Siit saad vaadata ühe innuka seltskonna 1,5 aasta tegutsemiste tulemust - pinki (aitäh, Mirjamile piltide eest!:)), mis on püütud luua selleks, et Tiiu Sild püsiks meil ikka meeles ja et me ikka meenutaks, mida kõike ta on andnud oma perele ja teistele lähedastele, kolleegidele, organisatsioonide kaaslastele, kodulinnale, Eestile, kõigile kes temaga on vähem või rohkem kokku puutunud...
Vähemalt üks spetsiaalne koht on selleks nüüd olemas. :)
AHHAA, nägin eile õhtul seal juba esimesi istujaid... Tundub, et seda, et pingiga on võimalik pöörelda, pole veel avastatud. :)





Muide, selle pingi infotahvel AHHAA - Tiiu Sild! viitab QR-koodile pingi käsipuul, mis on täiesti "töötav" ning juhatab Tiiu Silla järjest täiendatavale leheküljele Vikipeedias (https://et.wikipedia.org/wiki/Tiiu_Sild ) :


 
 
Sain teada katsetamise käigus, et seda peatükki Tiiust saab täiendada (vist ?) igaüks, kes soovib.
Lisasin veel täna hommikulgi  Välislinkide alla erinevaid linke artiklitele, uudistele, saadetele...
Kui Teil on huvitavaid materjale, palun täiendage ka, et pingikülastajatel saaks olema soovi korral võimalikult põhjalik ülevaade Tiiu tegemistest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar